Erfgoed vacature aanmelden

meld hier meteen uw erfgoedvacature aan

Stichting E30 kan uw erfgoedvacature binnen 2 werkdagen plaatsen

tarieven en opties
Een vacature via Erfgoedvacatures kost voor culturele organisaties € 195,- (excl. BTW)*. In dit geval betreft het geen statische advertentie, maar een dynamische manier om vacatures onder de aandacht te brengen.
De vacature wordt niet alleen in het overzicht geplaatst maar ook actief onder de aandacht gebracht via diverse websites, een nieuwsbrief en/of social media.
Er is ook de mogelijkheid de vacaturetekst als ‘featured’ blogpost te plaatsen, eventueel voorzien van een organisatie profiel. Daarmee verschijnt de vacaturetekst gedurende 2 weken prominent in beeld en is deze ook gerelateerd aan berichten op de platforms (dubbelop optie).
Indien de content hiervoor pasklaar wordt aangeleverd, bedragen de kosten voor deze optie €275,-

De kosten voor het onder de aandacht brengen van een Erfgoedstage bedragen € 35,- (excl. BTW) voor een eenvoudige vermelding. Kosten voor bemiddeling bij een serieuze stage / onderzoekstraject worden in overleg vastgesteld.

Meer informatie / maatwerk: neem gerust contact met ons op.

meld hier meteen uw erfgoedvacature aan

Stichting E30 kan uw erfgoedvacature binnen 2 werkdagen plaatsen
* Niet culturele organisaties betalen €250,- per vacature.
Prijzen per 1 januari – 1 juni 2014
Facturering geschiedt direct na plaatsing vacature, betalingen binnen 14 dagen na ontvangen factuur.
Stichting E30 stelt zich niet aansprakelijk voor onduidelijkheden, misverstanden of enenigheid in of door de aangeleverde en door u geplaatste vacaturetekst.
Stichting E30 behoudt het recht vacatures af te wijzen.